Logosuunnittelu

Sinulle, joka haluat yrityksellesi uniikin ja tarkkaan suunnitellun logon.

Uniikilla logolla jäädään ihmisten mieleen.

Hyvä logo on yksinkertainen, persoonallinen ja mieleenpainuva. Yrityksen logon on hyvä kuvastaa yrityksesi arvomaailmaa ja toimintatapoja.

Ammattitaitoinen logosuunnittelu vaatii runsaasti visuaalista näkemystä, taiteellista ilmaisukykyä sekä tietoa siitä, minkälainen logo vetoaa ihmisiin. Logo ei ole vain piirrustus, se kuvastaa koko yritystä. Tämän takia kannattaa luottaa ammattilaiseen logon tekemisessä.

Yrityksen logo on yksi suurimmista kulmakivistä, logoon kiinnitetään yleensä ensimmäisenä huomiota sekä logo jää useimmiten ihmisten mieleen joko positiivisesti tai negatiivisesti. Logoon on hyvä panostaa, koska siihen perustetaan koko yrityksen visuaalinen ilme. Logo voi olla värillinen tai yksivärinen. Suosittelen itse kuitenkin aina, että logo toimisi myös aina yksivärisenä, jolloin sen käytettävyys eri tarkoituksissa olisi monipuolisempi.

Miten logon suunnittelu yleensä etenee?

Suunnittelu

Ensiksi keskustellaan siitä, mitä logoltasi haluat. Onko sinulla jo mielessäsi joitain ideoita, vai onko sinulla jo vanhempi logo, jota haluat lähteä uudistamaan?

Missä yhteyksissä käytät yleensä logoasi, minkälainen logo sopisi yrityksesi muuhun visuaaliseen ilmeeseen?

Raakavedokset

Suunnitteluvaiheen jälkeen lähden piirtämään logosta raakaversioita. Näistä raakaversioista voit kertoa omat kommenttisi – mistä pidät, mistä et, mitä haluat muuttaa?

Raakaversiokierroksia kuuluu logosuunnitteluun yleensä 2-4.

Nauti lopputuloksesta

Lopullinen logo muodostuu raakaversioiden pohjalta. Logo toimitetaan skaalattavissa tiedostomuodoissa.

Valmiin logon lähetän sinulle kaikissa tarvittavissa tiedostomuodoissa.

MUN TAVOITE ON

Tehdä unelmasi näkyväksi visuaalisuuden ja sanojen yhteisellä sävelellä.
Ota yhteyttä