Valokuvaus

Sinulle, joka haluat tallentaa ikimuistoiset hetket kameran rullalle.

Valokuvaus.

Valokuvaus on tärkein osa laadukkaan sisällön rakentamista sekä ydinviestin kertomista. Laadukkailla ja tarkkaan harkituilla valokuvilla viesti on selkeää, ymmärrettävää ja mieleenpainuvaa.

Valokuvaus on hetkessä elämistä, tunteiden tulkintaa, ilmeiden ja eleiden tallentamista, kosketuksen arvostamista ja kauneuden näkemistä sumun läpi.

Valokuvaamisen tärkein kulmakivi on nähdä kaikki – aivan kaikki. Tämän kaiken fyysisen ja psyykkisen tunnelman tallentaminen kameran rullalle näyttelee äärimmäisen suurta roolia valokuvaamisen onnistumisessa.

Autan sinua ikuistamaan tärkeiden tapahtumiesi unohtumattomimmat hetket. Tämä on valokuvauspalvelu, joka muuntautuu asiakkaan tarpeiden mukaan.

Lisätietoa kuvauksista

Rakastan kuvata koskettavan aitoja hetkiä ja tunteita. Tarvittaessa rentoutan, innostan tai muutun jopa täysin näkymättömäksi, täysin asiakkaan toiveiden mukaan.

Taltioin kameran rullalle kaikki ne ikimuistoisimmat hetket, johon voitte tulevaisuudessa palata aina uudelleen ottamieni kuvien välityksellä.

Hääkuvissa taltioin kameran rullalle unohtumattomimmat hetket – kaikki ne yksittäisten hetkien ainutlaatuisimmat tunteet. Valokuvaan potretit ja tapahtumakuvat toiveiden mukaan ja toimitan valmiiksi editoituja kuvia sopimuksen mukaan.

Autan suunnittelupalaverissa sovittamaan valokuvaukset sujuvasti hääpäivän ohjelmaan ja autan varmasti myös näyttävissä potrettiposeerauksissa, jossa esiinnytään ensimmäistä kertaa avioparina.

Brändikuvissa on tärkeää muistaa, mihin haluat brändisi yhdistettävän. Mitä tunnetta haluat viestiä kuvilla? Minkälainen tausta tukee viestiäsi? Anna ominaisten värien ja valojen vahvistaa haluamaasi viestiä.

 

Kuvauksia suoritetaan koko Suomen alueella, joten ottakaa rohkeasti yhteyttä ja rakennetaan yhdessä juuri teille sopiva valokuvauspaketti – ette tule varmasti pettymään!

Valittavia valokuvauspaketteja:

5

Hääkuvaus

5

Tapahtumakuvaus

5

Asunnon myyntikuvat

5

Rippi-, ylioppilas- ja valmistujaiskuvaus

5

Yritys- ja brändikuvaus

5

Miljöökuvaus

5

Vauvakuvaus

5

Tuotekuvaus

5

Potrettikuvaus

Tästä pääset

MUN TAVOITE ON

Tehdä unelmasi näkyväksi visuaalisuuden ja sanojen yhteisellä sävelellä.
Ota yhteyttä